La increïble mediateca del CEIP Costa i Llobera

La increïble mediateca del CEIP Costa i Llobera

divendres, 22 d’abril del 2016

Dia del llibre, sant Jordi

Com cada any, a diferents localitats de Mallorca es realitzaran diverses activitats per celebrar la diada de sant Jordi.

Palma celebrarà la diada de Sant Jordi amb més paradetes que mai, 53 en total, i un major nombre d'activitats culturals i literàries. Les biblioteques seran les primeres que hi participaran: des del passat dia 16 i fins al 30 d'abril duen a terme tallers, lectura de llibres o contacontes tant per a infants com per a adults.
Amb la llegenda de Sant Jordi com a teló de fons i la figura de Ramon Lull com a eix vertebrador del programa d'enguany, Cort vol fer del dia de Sant Jordi una festa que vagi més enllà d'una jornada. Per això ha dissenyat un programa que inclou actes a diferents punts de la ciutat. Des de la plaça Major fins a la plaça d'Espanya, passant pel carrer Oms, les Rambles, el carrer Sant Miquel i la plaça del Palmer. Un dels actes més destacats es duu a terme el mateix dissabte 23: '7 hores amb Ramon Llull: la paraula dita', una lectura pública de fragments i obres de Ramon Llull que es farà al vestíbul de Cort. Per participar-hi caldrà inscriure's-hi prèviament.
Hi haurà autors signant als estands de les llibreries.
El llibreters no donaran flors per a no perjudicar els floristes, però sí que trauran tota la seva artilleria literària per contribuir que tothom trobi el seu llibre.

A altres indrets de Mallorca com  Manacor, Inca, Santa Maria, Maria de la Salud o Capdepera també s'han previst moltes activitats!

Resultado de imagen de sant jordi caparrots santa maria



2 comentaris:

  1. molt i bona feina. Enhorabona !!!

    ResponElimina
  2. A la mediateca ja fa uns anys que s'hi fà molta feina, i encara hi ha molt per fer... Poc a poc ho anirem millorant i ho mostrarem a través del blog!

    ResponElimina